Creative Control

We rekenen meestal 75€ (50€ voor de voice-over) voor een uur live sessie.

Voor projecten met een live opname sessie kunnen de sessies worden ingepland in de chatbox van het project. Houd rekening met eventuele tijdsverschillen.

Klik op de afgesproken tijd op de knop 'join video chat' in het project en je gaat de live sessie in.

Je kunt de link delen met anderen via de knop 'link kopiëren'.

De link is toegankelijk op telefoon, tablet en computer. Controleer uw webbrowser voor de instellingen van de camera/microfoon.

Als je problemen ondervindt bij het deelnemen aan de vergadering, komt dit waarschijnlijk doordat je geen toestemming hebt gegeven om de microfoon en camera in te schakelen. Als het probleem zich nog steeds voordoet, bel dan Voicebooking.