Hoe werkt een favorieten lijst?

Kan ik een lijst maken van mijn favoriete stemmen?

Screenshot 2022-05-05 at 14.52.52

Zeker. Op onze website kun je je favoriete stemmen verzamelen. Je kunt zelfs meerdere lijsten maken. Bijvoorbeeld per project, per taal, per klant of per tone of voice.

Hoe maak ik een favorietenlijst aan?

Zodra je bent ingelogd klik je op onze homepage rechtsboven op je account 'Welkom [jouw naam]’. Hier kun je op verschillende manieren favorietenlijsten aanmaken.

Optie 1

In het uitklapmenu dat verschijnt als je rechtsboven klikt op jouw account, zie je in de linkerkolom ‘Favorietenlijst maken’. Als je daarop klikt kun je een favorietenlijst aanmaken. Kies zelf een naam voor je lijst en sla hem op. Je komt nu in een nieuw scherm. Hier kun je nieuwe favorietenlijsten aanmaken en je kunt stemmen toevoegen aan je favorietenlijst. Dat doe je met het plusteken (+). Als je daarop klikt kom je in ons stemmenbestand. Selecteer de stemmen die je in je favorietenlijst wilt zetten. Dat doe je door te klikken op het hartje in het profiel van de voice-over.

Optie 2

Je kunt in het uitklapmenu ook kiezen voor ‘Mijn projecten’ in de rechterkolom. Ook nu kom op je op een nieuwe pagina. In de menubalk zie je ‘Favorites’ staan. Als je daarop klikt kom je op een pagina waar je je favorietenlijsten kunt aanmaken en bewerken. Als je op het plusje klikt (+) kun je een stem toevoegen aan een favorietenlijst. Je komt dan in ons stemmenbestand en selecteert de stemmen die je aan je lijst wilt toevoegen. Dat doe je door te klikken op het sterretje in het profiel van de voice-over.

Kan ik mijn favorietenlijst ook delen?

Delen van een favorietenlijst kan heel handig zijn. Bijvoorbeeld als je je klant of collega de voice-over opties wilt voorleggen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat je je favorietenlijst kunt delen.

Klik aan de linkerkant op het icoontje voor delen (). Er popt nu een scherm op met een url. Als je die kopieert met de knop ‘Copy’ kun je de lijst bijvoorbeeld mailen naar je klant of collega. Die hoeft zelf overigens geen account te hebben en dus ook niet in te loggen om naar de stemmen te luisteren.

Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je de stem van je keuze vanuit je favorietenlijst boeken en briefen.

Kost een maken van een favorietenlijst geld?

Nee, maak je geen zorgen. Er is geen enkele verplichting verbonden aan de favorietenlijst, je hoeft de stemmen niet te boeken en je hoeft ook niets te betalen voor het maken en delen van je favorietenlijst.