Probleem met het downloaden van audio van de VOG

Als je de audio van de Voice Over Generator niet kunt downloaden, zijn hier een paar dingen die zouden moeten helpen.

Zorg er eerst voor dat je Chrome of Safari als browsers gebruikt, omdat deze de Voice Over Generator het beste ondersteunen.

Vervolgens kun je je browser hard refreshen, dit zou moeten werken. Je kunt dit als volgt doen: CMD+SHIFT+R voor Mac, Ctrl+F5 voor Windows (als dat niet werkt, is het Shift+F5 of Ctrl+Shift+R afhankelijk van je systeem).

Je kunt ook je cache legen en je cookies verwijderen, je vindt deze optie eenvoudig in de instellingen/opties van je browser.

Tot slot vereist de Voice Over Generator leestekens om de 580 tekens. Zorg ervoor dat je na elke zin leestekens toevoegt (bijv. een punt, een uitroepteken of een vraagteken).

Als je dit allemaal hebt geprobeerd en het werkt nog steeds niet, neem dan contact met ons op via support@voicebooking.com en laat ons weten wat het probleem is, welke browser je gebruikt en welk Voice Over Generator-project niet kan worden gedownload.