Audio technische vereisten

Leveren van audio

Iedereen levert ruwe audio binnen een werkdag als de productie minder dan 10 minuten opgenomen audio is. Raw audio betekent dat je de audio niet bewerkt, schoonmaakt of bewerkt, maar we verwachten wel dat je de verkeerde takes eruit haalt. Het is dus een onbewerkt wav-bestand in 48 kHz, 24 bit.

Als de klant wil dat de audio wordt bewerkt en/of gemixt, vermeld dan @voicebooking in de chat, onze geluidstechnici kunnen dit regelen.

Wat als de klant klaagt over de geluidskwaliteit?

Vermeld @voicebooking in de chat en een van onze geluidstechnici zal de audio controleren. Als er inderdaad een probleem is dat kan komen door je apparatuur/studio, zullen ze je helpen om het op te lossen. Als de geluidskwaliteit niet voldoet aan de eisen van Voicebooking, vragen we je om het opnieuw op te nemen in een andere opstelling.