Beschikbaarheid van de voice over: check het van te voren

Hoe weet ik of de stem van mijn keuze beschikbaar is?

Als je een stem hebt gekozen uit ons pre-selected voice-over bestand, dan levert hij binnen 24 uur na je briefing. Met de stemmen uit dit bestand hebben we namelijk een afspraak over de levertermijn en de kosten. Zij zijn doorgaans dan ook altijd beschikbaar. Je ziet dit in het profiel van de stem. Daar staat aan de linkerkant ‘Nu beschikbaar’ met daarachter een groen bolletje.

Screenshot 2022-04-14 at 13.47.09

In een enkel geval komt het voor dat een pre-selected voice-over verhinderd is. Bijvoorbeeld door ziekte of vakantie. In dat geval is het bolletje achter ‘Nu beschikbaar’ niet groen maar oranje.

Als de stem van jouw keuze uit ons extended bestand komt, dan is de beschikbaarheid niet bekend. Met deze stemmen hebben we namelijk geen vaste afspraken over levertijd. In hun profiel staat daarom altijd ‘Beschikbaarheid onbekend’ met daarachter een oranje bolletje.

Hoe werkt het als de beschikbaarheid van de voice-over onbekend is?

Als de beschikbaarheid van een voice-over niet bekend is, zijn er een paar mogelijkheden om te achterhalen wanneer de stemacteur kan leveren:

1. Als een pre-selected stem
    een oranje bolletje heeft achter ‘Nu beschikbaar’, neem dancontact op met ons via support@voicebooking.com of +31 (0)20 77 47 323. Wij checken dan de beschikbaarheid van de stemacteur. Je ziet dit bericht ook verschijnen
    als je met je cursor over de beschikbaarheid van de stem hoovert.Screenshot 2022-04-14 at 13.46.46
  2. Als je aan de rechterkant van een profiel de optie ‘Stel een vraag’ ziet, kun je rechtstreeks met de stem van je keuze in contact komen. Met een druk op die knop kom je in de chat. Hier kun je de stem alles vragen. Dus ook zijn beschikbaarheid.

Screenshot 2022-04-14 at 13.44.18
  3. Bij sommige stemmen zie je de knop ‘Stel een vraag’ niet. Neem in die gevallen contact op met ons via support@voicebooking.com of +31 (0)20 77 47 323. Wij vragen de stemacteur dan naar zijn beschikbaarheid.

Kost het aanvragen van beschikbaarheid geld?

Nee, als je informeert naar de beschikbaarheid van een stem, heb je geen enkele verplichting. Je hoeft de stem niet te boeken als je toch niet wilt en we rekenen ook geen geld voor de beschikbaarheidscheck.