Chatten met de voice over voor je kiest

Kan ik voice-overs een vraag stellen voordat ga boeken?

Ja, dat kan! We begrijpen dat je soms een vraag hebt voordat je besluit om de stem te boeken. Bijvoorbeeld als je meer wilt weten over zijn ervaring met een bepaald soort tekst of met een specifieke doelgroep, over zijn beschikbaarheid of omdat je benieuwd bent naar mogelijkheden voor een package deal.

Heb je een vraag aan een stem uit ons pre-selected bestand? Dan kun je die in veel gevallen direct aan de voice-over zelf stellen. Dat kan als je in het profiel de knop ‘Stel een vraag’ ziet staan.

Screenshot 2022-05-03 at 15.57.12

Zie je de ‘Stel een vraag-knop’ niet in het profiel van de voice-over? Of heb je een vraag aan iemand uit onze extended database? Dan kun je je vraag via ons stellen.

Hoe werkt het als ik een vraag aan pre-selected voice-over wil stellen?

Ga in ons stemmenbestand naar de stem aan wie je je vraag wil stellen. Als je daar in de rechterkolom de optie ‘Stel een vraag’ ziet, dan kun je je vraag rechtstreeks stellen. Als je op de knop drukt, kom je in de chat. Daar kun je iedere vraag stellen die je wilt. Ook als je de stem nog niet hebt geboekt.

Wil je de stem vervolgens boeken? Dan kun je dat vanuit dit venster doen.

Heb je ergens in het proces onze hulp nodig? Typ dan @voicebooking in de chat. Wij komen je dan zo snel mogelijk helpen.

Sommige stemmen in ons pre-selected bestand hebben de optie ‘Stel een vraag’ niet. Dan kun je je vraag niet rechtstreeks stellen. Dat geldt ook voor vragen aan onze extended voice-overs. Neem in deze gevallen contact met ons op via support@voicebooking.com of +31 (0)20 77 47 323. Wij leggen je vraag dan voor aan de stemacteur.

Kost het stellen van een vraag geld?

Nee, als je onze stemmen een vraag stelt kost dat niets. Inschakelen van onze hulp is ook gratis. Er zijn ook geen andere verplichtingen. Je hoeft de stem bijvoorbeeld niet te boeken als je toch niet wilt.