Eerst queer op Project Pages

Ons systeem werkt als volgt:

Project

Na het ontvangen van je voorstel (inclusief alle mogelijke kosten) sturen wij dit door naar de klant. Bij akkoord ontvangen wij de briefing van de klant in Project Pages. Nadat wij deze hebben gecontroleerd, sturen wij hem door naar jou.

Begin nog niet met opnemen zonder dat je door ons bent uitgenodigd, tenzij wij dit specifiek hebben aangegeven.

Je moet inloggen in je profiel om het project te kunnen openen. Mocht je je wachtwoord zijn vergeten kan je deze opvragen via de login pagina. Klik onder de gele inlogbutton 'Wachtwoord vergeten?'. Je username is je mailadres.

Audio uploaden

Als je op het (nieuwe) project klikt, vindt je de briefing links van het scherm en rechts kan je jouw opgenomen audio uploaden.

In het midden van het scherm zie je de chatbox. Deze kan je gebruiken om direct met de klant te communiceren over de inhoud van de opdracht. Geef de klant niet je achternaam of andere contactgegevens (zelfs als de klant er om vraagt).

Retake

Als er een retake nodig is en je wilt daarvoor betaald worden, communiceer dan de kosten inclusief onze marge (25%, dat is het bedrag wat je wilt ontvangen gedeeld door 0,75). Bij een akkoord van de klant kan je direct aan de slag, je retake bestand uploaden en daarbij aangeven waarvoor de aanlevering is. Je ziet dan een venster waarin je het afgesproken bedrag kan invoeren. Je kunt dan een extra factuur uploaden aan de linker onderzijde van het project.

Let op: dit zal een nieuw VB nummer genereren dat afwijkt van het oorspronkelijke project.

Beschikbaarheid

Je kan het ons ook laten weten wanneer je niet beschikbaar bent voor nieuwe projecten omdat je op vakantie bent, verkouden of iets anders. Je kan dit doen door het formulier bij 'beschikbaarheid' in te vullen.

Factuur

Als je de audio hebt opgenomen kan je je factuur linksonder in het project uploaden. Zorg er wel voor dat deze in € is. Onze betaaltermijn gaat in op het moment van uploaden van de factuur.

Hieronder onze bedrijfsgegevens die op je factuur moeten staan:

Voicebooking.com

Krijn Taconiskade 286

1087 HW Amsterdam

Nederland

BTW: NL855686315B01

De volgende dingen moeten ook op je factuur staan:

- factuurdatum;

- ons jobnummer (begint met VB);

- ons BTW nummer (alleen voor inwoners van de EU)

- jouw BTW nummer (alleen voor inwoners van de EU)

- jouw rekeningnummer en voor landen buiten Nederland ook de BIC code.

Je factuur zal betaald worden via bankoverschrijving tenzij je aangeeft dat op een andere manier te willen. Eventuele kosten daarvoor zijn voor eigen rekening.

Belangrijk

Momenteel hanteren wij een betaaltermijn van 60 dagen na uploaden van de factuur, waarbij er tot betaling wordt overgegaan wanneer wij de betaling voor het project binnen hebben.

Bij het opnemen van de opdracht ga je automatisch akkoord met onze 60 dagen termijn.

Ik hoor graag of er nog vragen zijn.