Voicebooking voor teams

Je kunt nu leden aan je team toevoegen. Jullie kunnen samen aan projecten werken en elk toegevoegd lid heeft toegang tot alle voice-over projecten en aanvragen.

Je kunt nu leden toevoegen aan je team. Zo kun je op een eenvoudige manier samenwerken met anderen.

Je kunt meerdere teams aanmaken en je projecten delen met deze specifieke teams. Goed om te weten, dat voice over generator projecten niet kunnen worden gedeeld en privé blijven voor je account.

Een teamlid uitnodigen

In het menu, in de rechterbovenhoek van je scherm, zie je de pagina Teams. Hier kan je teams aanmaken en per team teamleden uitnodigen.

Door op “Team aanmaken” te klikken kun je een team aanmaken.

Door op “Teamlid uitnodigen” te klikken, de gegevens in te vullen en op “Verzenden” te klikken, kun je nieuwe gebruikers uitnodigen voor Voicebooking of zelfs bestaande gebruikers van ons platform toevoegen.

Je ziet een overzicht van alle leden die je hebt uitgenodigd voor je team. De uitnodigingslink is 24 uur geldig en als de uitnodiging niet op tijd is geaccepteerd, kun je de uitnodiging altijd opnieuw versturen vanaf deze pagina.

Een team-uitnodiging accepteren

Je kunt de uitnodiging van je teamlid accepteren door je e-mail te openen en op de knop ‘Accepteren’ te klikken.

Bevestig voor de zekerheid nogmaals dat je lid wilt worden van het team.

Op het moment dat je de uitnodiging accepteert, krijg je een overzicht te zien van al je projecten en projecten gedeeld met het team.

Een project delen met een team

Je kunt je projecten delen met al je teams (de teams die je hebt aangemaakt, maar ook de teams waarvoor je bent uitgenodigd). Om een project te delen, ga je naar dat project en klik je op de knop “Delen met team”.

Wie kan ik aan mijn team toevoegen?

Je kunt een bestaande klant van Voicebooking toevoegen aan je team. Gebruik het e-mailadres waarmee ze inloggen op het platform en ze ontvangen een uitnodiging.

Je kunt ook een nieuwe gebruiker of freelancer toevoegen aan het platform. Ze worden uitgenodigd om zich te registreren en worden toegevoegd aan je team.

Hoe kan ik een project delen met een team?

Alle voice-overprojecten en aanvragen kunnen worden gedeeld met een team. Alleen je voice-overgeneratorprojecten blijven privé, net als je inschrijving.

Als projecteigenaar kun je een project delen met een team op de projectpagina. Je kunt een project ook delen met meerdere teams of met teams die je zelf hebt aangemaakt en met geassocieerde teams. Je kunt echter geen project delen dat je niet hebt aangemaakt.

Je kunt een gebruiker uit je team verwijderen. Je kunt elk team op elk moment verlaten.

Meerdere teams

Je kunt lid worden van meerdere teams en je kunt een onbeperkt aantal teams aanmaken.

Je kunt ook iemand uitnodigen voor meer dan 1 team.

Kan ik de uitnodiging opnieuw versturen als de link is verlopen?

Ja, links zijn 24 uur geldig en de teameigenaar kan een link opnieuw versturen op de pagina voor teamleden.

Kan ik privéprojecten hebben?

Ja, als je je project niet deelt, is het alleen toegankelijk voor jou.